break of dawn takes us apart

Tillbringade gårkvällen hos Lovisa med ett gäng fin fina tjejer! Åt en massa gott,lyssnade på julmusik,gick en prom och spelade in stenseriösa filmer i tuffa icakepsar,pratade och hade det allmänt mysigt. Idag blir det nog en sväng på skyltsöndag!

jomen, nog förstår jag varför jag inte har körkort!

Paniken som uppstår när man får motorstopp framför en ambulans med sirenerna på..

den här gången

Äntligen fredag. Kan nog vara veckans bästa dag! Gårkvällen spenderade jag i myckle hemma hos finLina. Vi skapade oss julstämning genom att tända ljus,äta nybakta lussekatter,pepparkakor och se på Love actually. Nu ska jag ta tag i livet och leta mig mot dagens första lektion, som är scenisk gestaltning. Ha en mysig dag♥


baby, it´s cold outside.

Just hemkommen från veckans längsta skoldag. Nu blir det att slänga i sig någon form av middag och sedan trampa iväg (ja, jag längtar tills jag kan säga köra) mot jobbet. Ha en fin kväll!

Har man riktigt tur hinner man kanske hem och se Desperate med dessa gullungar♥


glöm det där jag sa om helg..

Trodde att jag skulle få vara ledig en lördagmorgon som denna, men ack vad jag bedrog mig! Från 9 till 1 är det ju nämligen detta underbara påhitt som kallas öppet hus..

you made a monster ready to strike

 

Så var samhällsprovet gjort och helgen här. Ikväll blir det att se Breaking dawn på bio med ett gäng finingar. Helgen börjar bra!


future

Beställde studentmössan idag och det är först nu det verkligen slår mig. Om bara några månader står vi där och sedan har man plötsligt gått ut gymnasiet, bara så där! Panikblandad längtan..( Har förövrigt haft en grym kväll med finaste,finaste Julia♥ )


everything that glitters is not gold

Tillbringade gårkvällen på Björkebogatan med Forssellarna. Fikade,såg greys och skrattade åt allt för billiga skämt! På dagens schema står: Skola,körlektion och sedan hem till Julia! Jomen, ser rätt fint ut♥
Börjar så smått söka efter nyårsskor, och dessa är ju inte allt för pjåkiga..

ännu en stenseriös lektion..


Stort grattis till Rickie och Jimmy som firar sin bröllopsdag idag. Ni är så fina ihop och vi är alla så glada för er skull♥


mums-mums

Helgen avslutades på bästa tänkbara sätt. Med Anna och Frida, en stor glasstårta, och filmer från när vi var små. Slutade med att vi låg dubbelvikta och höll på att kvävas av skratt! Fulare ungar får man leta efter! Åh vad jag älskar er♥


one of those summer nights..

Fridoli gjorde just ett inlägg med en massa Stockholmbilder från vår resa i somras. Stal en av dem och längtar tillbaka nå så djuriskt mycket. Skulle ge allt för att få flyttas tillbaka dit nu.



we do not remember days. we remember moments.

Haft en riktigt mysig kväll med fröken Forssell! Nu ska jag ställa väckaren och leta mig mot sängen, imorgon drar jobbet igång från 10 till 5.Jomen, är nog rätt taggad!

 

 


all we can do is keep breathing

Igårkväll hade jag en fantastiskt fin date med min kära Tove. Mycket prat och mycket choklad. Kunde ju inte bli annat än lyckat! Förövrigt så har det nog sällan kännts så skönt med helg, kommer bli en riktigt bra en♥

so glad i found the good in goodbye.

Sitter i stunden och lyssnar på julmusik och äter skumtomtar. Försöker skapa mig lite julkänsla och det fungerar riktigt bra! Körlektionen idag är den första som hittills gått riktigt bra och det känns ofantligt skönt. Försökte mig på repetionsfasen också men ack så illa det gick. Ikväll blir det mys med Bonde söker fru och Greys. Hoppas ni har det fint♥


time to let go.

Börjar första skoldagen efter lovet med att stanna hemma p.g.a. av min envisa förkylning som inte vill ge med sig. Bra start! Känner hur läxorna samlas på hög och körskolan ringer och är inte allt för nöjd med min planering..Har haft bättre dagar. Nu ska jag gå en prom med hög musik i öronen och ladda om för en friskare morgondag.

we´re never gonna be as young as we are tonight.

Bjussar på några bilder från förfesten innan toxic igår. Kan summera kvällen som: Väldigt lyckad!

Paint me a perfect picture and make sure you cross the line

Nu har äntligen även fröken Forssell fyllt 18 ( Stort Grattis) Detta ska firas med halloweenfest och utgång på Toxic! Ser ut att bli en toppenkväll!

RSS 2.0